Vores produkter

Aktiefokus’ styrke er vores mangeårige erfaring i aktiemarkedet kombineret med intens og kompromisløs jagt efter værdiskabende nyheder med kurspåvirkende effekt på danske børsnoterede aktier.

Vi har siden 2000 serviceret nogle af de store spillere på finansmarkedet, herunder Danmarks fem største banker. Det er den erfaring og professionalisme, der også kommer private investorer til gode.

Som Aktiefokus abonnent får du:

Morgenbrevet

Morgenbrevet sikrer, at du er godt klædt på til den kommende fondsbørsåbning og klar til at handle, når markedet åbner. Du får et hurtigt overblik over de vigtigste internationale finansnyheder og markedstendenser, men altid med en dansk vinkel og et fremadrettet syn på den effekt, det har på danske børsnoterede aktier. Samtidig bliver du præsenteret for de væsentligste ’market movers’, som giver dig indsigt i og baggrundsviden om temaer med kurspåvirkende effekt.

Morgenbrevet udkommer i to udgaver: Med Morgenbrevet kl. 7.30 får du sammen med de professionelle investorer mulighed for at være på forkant med markedssituationen i god tid inden åbning af de europæiske markeder. Den tidlige udgave følges op af Morgenbrevet kl. 8.30, som lige før markedsåbning forsyner dig med værdiskabende nyheder, der kan blive afgørende for dagens aktiehandel. Her får du bl.a. offentliggjorte regnskabstal fra børsnoterede selskaber samt den seneste udvikling fra finansmarkederne i Asien.

VIP-listen

Med VIP-listen får du som investor et yderligere handelsmæssigt forspring med korte og præcise nyheder, der endnu ikke er “breaket” eller sat i dansk kontekst i gængse finansmedier.

Vi lægger vægt på hastighed og relevans, når vi udvælger aktuelle kurspåvirkende nyheder. Aktiefokus er ofte først med de finansielle nyheder, og vores store netværk og mange års erfaring bliver din styrke, når du vælger at handle.

Handelsidéer

Uanset om du er aktivt handlende på aktiemarkedet eller har en mere langsigtet investeringsstrategi, kan vores handelsidéer skabe værdi for dig. De leveres som ultrakorte nyheder fra den internationale scene, som har kurspåvirkende effekt på kort sigt og derfor kræver hurtig reaktion. Med nyhederne følger konkrete idéer til køb eller salg af en given aktie baseret på vores umiddelbare vurdering og konklusion i forhold til markedsforventningerne.

Handelsidéerne sendes altid ud på det strategisk rigtige tidspunkt - ofte inden børsåbning - så du får de optimale betingelser for at agere kortsigtet.

Bestil dit abonnement

”Vi har siden 2007 haft glæde af Aktiefokus’ ydelser. Jeg vil gerne fremhæve, at vores aktive formuepleje aktiviteter får forspring med VIP-listen.”

Sten Erlandsen,
Finanschef, Ringkøbing Landbobank. 

”Jeg har med stor glæde og værdi benyttet mig af Morgenbrevet og VIP-Listen fra Aktiefokus siden 2005”

Patrik Setterberg
Vice President of Investor Relations, Vestas 

”I DSV bruger vi Morgenbrevet fra Aktiefokus til at få et godt overblik samt få en nyhedsopdatering i et finansielt perspektiv.”

Flemming Ole Nielsen,
Director for Investor Relations and Corporate Communication, DSV